Succes!!!! ……

Na een heerlijke, relaxte vakantie in Italië wordt het tijd om weer te beginnen. Eigenlijk sta ik nog steeds in de vakantie stand. Anniek en Bente zijn deze week nog vrij en Maiken is weer op pad. Mooi excuus om nog even heeeel rustig aan te doen. Later op staan (is voor de meeste nog vroeg), rustig ontbijten met een krantje erbij ……. En dan eens gaan bedenken wat je de rest van de dag gaat doen. Dit kan ik wel een tijdje volhouden hoor. 🙂

Ik zei al even dat Maiken weer op pad is. Deze keer is het New York!! Zondags aan het eind van de dag kwamen we thuis. En de volgende dag was het gelijk koffer pakken. Wat normaal gesproken bij Maiken al niet zo heel snel gaat, ging nu nog een paar tandjes langzamer, haha…… In de vakantie was er al even stress om het juiste ticket te boeken. Nou is een ticket boeken op zich niet zo’n probleem maar wanneer ga je weg uit New York als je daarna doorgaat naar Londen. Heb je nog voldoende tijd om in Londen castings te doen? En dan ook nog tegen een gunstige prijs. Een extra stressfactor was toch wel de internetsnelheid in het huis waar wij zaten. Maar als je er van tevoren vanuit gaat dat je sowieso al geen internet hebt, is alles meegenomen.

Het was even slikken om, na 3 weken lekker uitslapen, om kwart voor 5 op te staan, oef….. Kwart voor 6 waren we op Schiphol. Net iets te vroeg om de koffer af te geven. Dan  dus tijd voor een ontbijtje. Lekker, lekker…… Maiken stond te popelen om te vertrekken. Maar ja met haar werkvisum voor The States op zak kan dat ook niet anders. En dan ook nog naar New York voor de fashionweek!! Hoeveel meer adrenaline kan er door een mensenlichaam gieren, haha…… Niet alleen bij haar maar ook bij mij hoor. Na een prima reis en snelle immigratie, met de taxi naar de agency voor de sleutel van het appartement. Maiken treft het dit seizoen, samen met een ander Nederlands model in een huis. Niet hoeven delen met veel andere meiden. Wat een luxe!!!

Ze is er nu ik dit schrijf alweer ruim een week. Vorige week nog 2 opdrachten gehad en deze week is de gekte dan echt losgebarsten. Ongeveer 10 castings per dag is heel normaal. Veel rennen, vliegen en draven. Maar ze is als een vis in het water!!! Wat heeft ze er weer een zin in. Het hele gezin leeft met haar mee. In de fashionweek tijd hebben we extra veel contact. Normaal gesproken sturen we elkaar ’s avonds via Facebook een update van de dag. Maar nu vliegen de berichten heen en weer. Zo leuk!!! De eerste boeking is een feit en er staan al een paar mooie opties. Nou zeggen opties niet altijd even veel. Maar het is toch altijd fijn om te weten dat klanten wel geïnteresseerd zijn!!! We zullen zien hoe het er de komende castingsweek nog aan toe gaat. Ik hou jullie op de hoogte!!! Let’s kick some ass lieverd!!! You can do it!!! Heel veel succes!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *