Wie is Len?

Len is een heel positief ingestelde vrouw van 50 jaar. Zelf moeder van 3 dochters in de leeftijd van 20, 22 en 24 jaar waarvan de middelste als model werkt in het buitenland. Na jaren te hebben gewerkt in het bedrijfsleven, ben ik me volledig gaan richten op de opvoeding van mijn meiden. Met enorm veel plezier en toewijding heb ik dit gedaan en dat doe ik nog steeds want het begeleiden stopt toch nooit?!

Ik vind het super vind om als coach ondersteuning te geven, een luisterend oor te bieden. Dit doe ik het liefst bij jongeren en in het bijzonder bij modellen. Jongeren omdat ik ze eerlijk en direct vind. Modellen omdat ze heel vaak onder grote druk staan. En als moeder van een model weet ik wat er allemaal bij komt kijken. Er wordt veel van ze verwacht. Dat kan problemen opleveren als ze niet stevig in hun schoenen staan, bijvoorbeeld als ze minder zelfvertrouwen hebben, moeilijk grenzen kunnen stellen. Ik ga graag met ze in gesprek en daag ze dan uit om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Mijn (post HBO) opleiding tot pubercoach was een hele logische stap. Daarnaast heb ik nog de opleiding tot PMA coach gedaan. Momenteel ben ik in opleiding voor energetisch therapeut. En ik verwacht deze opleiding in juni 2019 af te ronden.

Waar staat Len voor?

Professionaliteit, respect, belangstellend, inlevingsvermogen, betrokkenheid, positiviteit, persoonlijk, resultaatgericht, makkelijk contact maken, authentiek.